Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) de pe site-ul ww.controversum.ro implică acceptarea acestor termeni si conditii: 

Acest site este intretinut si administrat de Controversum.ro. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.controversum.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Controversum.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Controversum.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

NEWSLETTER

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

PRETURI

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si reprezinta pretul final de vanzare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara niciun fel de instiintare in prealabil.

Modificarile de preturi nu vor afecta comenzile in curs de procesare si livrare.

Pretul produsului nu include taxa de transport, doar daca se mentioneaza clar acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate cumparatorului inainte de finalizarea comenzii.

COMANDA

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Controversum printr-o notificare telefonica.

Ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care au afisate preturi eronate (sub pretul de achizitie) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.

PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier și/sau Urgent Cargus, pretul de expediție fiind calculat automat la plasarea comenzii. Comanda ajunge in 1-5 zile lucratoare.

Plata produselor integral catre agentul de curierat care efectueaza livrarea in momentul primirii produselor sau online in mod securizat prin intermediul Stripe. 

Preturile afisate pe site nu contin TVA nici cheltuielile de transport, facturile emise de catre Controversum continand si taxele de livrare.

RETURNARI

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorica a acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

Acceptam retururi doar cu sesizare in prealabil pe adresa de e-mail [email protected] (Ne rezervam dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fara notificare scrisa in prealabil.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, conform legislatiei in vigoare. Transportul returului se poate face cu orice firma de curierat.

Orice retur care nu respecta termenii si conditiile noastre va fi refuzat. Clientul este responsabil pentru deteriorarea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Controversum.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile de la primirea coletului retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat pe e-mail.

Orice produs transmis in sistem RAMBURS va fi returnat fara o notificare prealabila.

Adresa retur: Strada Livezilor 11 C, oraș Pantelimon, județul Ilfov,  telefon 0745891173

Odată cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Va multumim pentru intelegere!

1
X
Add to cart